حبيبتى مين
ا ميت أهلا وسهلا تفضــل اقعد على اي طرابيزة انت تحبهــا., بس شكلك أنت اول مرة تنورنــا..]خد بالك القعدة بمشاريب ...] ,اه صح بقلك ايه... أنت لازم تسجــل عندناعلشان تبقي حبيبنــا , بالزوق بالعافية هتسجــل ..ماتبصليش كده بقلك على الطلاق لتسجل يلا دووس هنا وسجل ولازم تشارك.كمـان.هينزلك خصم عالمشاريب لما تشارك معـانا
فريق الاداره
magic.......ابو تريكه
اضـغـط [URL="http://vvv3vvv.blogspot.com/"]هـنـا[/URL] لـدخـول فـى [URL="http://vvv3vvv.blogspot.com/"]عـالـم غـريـب[/URL]اضغط هنا لدخول فى عالم غريب

حبيبتى مين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

دخول


descriptionملف متكامل للصواني بكل انواعها Emptyملف متكامل للصواني بكل انواعها

more_horiz
ملف متكامل للصواني بكل انواعها








هذا ملف متكامل
للصواني بكل انواعها



صينية
البطاطس بعصير الخضار المشوية


المقادير
: كمية من البطاطس البيوريه

1فلفل
اخضر – 1طماطم – 1 بصل تشوى على النار جيداً حتى تطرى ثم تخلط بالخلاط
وتصفى جيدا ويضاف لها ملح وفلفل اسود

ندهن
صينية بايركس بالزيت ثم تفرد البطاطس فيها ويدهن الوجه بالعصير وتوضع
بالفرن لمدة ربع ساعة




صينية
البطاطس بالجبنة

المقادير

كمية
من البطاطس البيوريه

½
كوب جبنة موزريلا مبشورة – ¼ كوب جبنة كرافت شيدر مبشورة

تفرد
البطاطس في الصينية ثم يرش نوعي الجبنة على الوجة وتوضع في الفرن لمدة
ربع ساعة وتقدم ساخنة


صينية
البطاطس بالسبانخ


المقادير:
بطاطس
بيوريه تفرد بالصينية

ثم
نحمر بصلة مفرومة ويضاف لها 1 فص ثوم مبشور ويقلب حتى يصفر ثم يضاف له
مكعب ماجي وكوب سبانخ مفروم ويقلب جيدا ثم يضاف له فلفل اسود وعلبة قشطة
ويخلط جيداً لمدة دقيقة ثم يصب الخليط على البطاطس ويرش الوجة بالجبنة
المبشورة وتوضع في الفرن لمدة 1/3 ساعة وتقدم مع سلطة حيث تعتبر وجبة
متكاملة

صينية البطاطس بالسجق

المقادير:
بطاطس بيوريه يضاف لها
كوب سجق مفروم جيداً وعلبة جبنة كرافت شيدر مقطعة مكعبات و1/4 كوب جبنة
موزريلا ورشة زعتر تخلط جيداً ثم تفرد في صينية مدهونة زيت ويرش الوجه
بالبقسماط وتترك في الفرن لمدة 1/3 ساعة



-صينية البطاطس باللحم
المفروم

بطاطس بيوريه
ربع كيلو لحم مفروم و2
بصلة مفرومة توضع على النار وتقلب جيداً مع وضع الملح والفلفل الاسود
والبهار الحلو وتقلب حتى تنشف ماءها ثم يضاف لها قليل من الشبت

نفرد نص كمية البطاطس في
صينية مع تبليل اليدين حتى تتماسك ثم يوضع خلطي اللحم المفروم ويفرد
القسم الباقي من البطاطس ( يفضل تبليل ملعقة وفرده بها افضل من اليد ) ثم
يرش الوجة بالجبنة وتوضع في الفرن لمدة 1/3 ساعة ( ممكن عملها بالخضار )

descriptionملف متكامل للصواني بكل انواعها Emptyرد: ملف متكامل للصواني بكل انواعها

more_horiz



انا علشان بحب صنية البطاطس

قولت لازم اكون اول من يرد على الموضوع دة

ياسلام على طعمها في بقى

ملوش حل

تسلم الايادي




ملف متكامل للصواني بكل انواعها %D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A8

دعوتك وسأظل أدعو لك فمن يعلم بحالى غيرك .......


ملف متكامل للصواني بكل انواعها 9777ee-5c9ac6f1d6b4
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى