المقادير:
صدور او اوراك مخلية (متفرقش)مقطعة مكعبات +بصل مفروم+ملح+فلفل+بهارات
+ليمونة
+ملعقة خل
+كوب زبادى
+ملعقة ثوم مفرى
+طماطم مكعبات +بصل مكعبات +فلفل اخضر مكعبات
+خلل خشب
الطريقة:.
توضع المقادير السابقة على بعضها و توضع فى الثلاجة على بيات او لمدة ساعتين على الاقل
بعدما تتبل نحضر الخلل الخشب و نكون نقعينها فى ماء بارد علشان مال تتحرقش فى الفرن
نمسك الخلة و نضع مكعب بصل ثم مكعب فلفل اخضر ثم مكعب طماطم ثم مكعب فراخ ثم نكرر البصل و الفلفل و الطماطم و الفراخ و.................................و هكذا حتى يمتلئ الخلة و تترك مسافة فيها تسمح بمسكها
وهكذا حتى ننتهى من مقدار الفراخ المتبلة
نرص الخلل بعد ذلك فى صنية و نضع عليها باقى صوص التتبيل و نضعها فى فرن متوسط حتى تنضج ثم نضعها فى الشواية لمدة ثوانى حتى يحمر وشها
ممكن تقديمها مع المكرونة
و بالهنا و الشفا
صدور او اوراك مخلية (متفرقش)مقطعة مكعبات +بصل مفروم+ملح+فلفل+بهارات
+ليمونة
+ملعقة خل
+كوب زبادى
+ملعقة ثوم مفرى
+طماطم مكعبات +بصل مكعبات +فلفل اخضر مكعبات
+خلل خشب
الطريقة:.
توضع المقادير السابقة على بعضها و توضع فى الثلاجة على بيات او لمدة ساعتين على الاقل
بعدما تتبل نحضر الخلل الخشب و نكون نقعينها فى ماء بارد علشان مال تتحرقش فى الفرن
نمسك الخلة و نضع مكعب بصل ثم مكعب فلفل اخضر ثم مكعب طماطم ثم مكعب فراخ ثم نكرر البصل و الفلفل و الطماطم و الفراخ و.................................و هكذا حتى يمتلئ الخلة و تترك مسافة فيها تسمح بمسكها
وهكذا حتى ننتهى من مقدار الفراخ المتبلة
نرص الخلل بعد ذلك فى صنية و نضع عليها باقى صوص التتبيل و نضعها فى فرن متوسط حتى تنضج ثم نضعها فى الشواية لمدة ثوانى حتى يحمر وشها
ممكن تقديمها مع المكرونة
و بالهنا و الشفا