المقادير
كيلو دقيق ( نص كيلو دقيق ونص كيلو رده )
معلقه صغيره محسن
معلقه كبيره خميره فوريه
500 جم ماء ( كوبان ونصف ) على حسب ما العجينه تقبل بقه
معلقه صغيره سكر
معلقه كبيره زيت
التحضير
توضع كل المكونات الجافه فوق بعضها وتقلب جيدا
توضع معلقة الزيت ثم الماء ويعجن جيدا
نقطع العجينه كور
نرش رده على صاج ونضع الكور ونرش عليها رده
تترك العجينه حوالى ساعه
ثم نفردها بالرده على الطاوله
نتركها كمان يجى تلت ساعه ترتاح
بعد كده نخبزها
وبعد ميتخبز نسيبه ينشف ف الهوا عشان ميبقاش طرى
وممكن بقه لو عملت كميه كبيره تحطها ف التلاجه وتاخد منها ع حسب الحاجه
اى خدمه يا جماعه
اول مره اعمل حاجه وتفلح ههههههههه
كيلو دقيق ( نص كيلو دقيق ونص كيلو رده )
معلقه صغيره محسن
معلقه كبيره خميره فوريه
500 جم ماء ( كوبان ونصف ) على حسب ما العجينه تقبل بقه
معلقه صغيره سكر
معلقه كبيره زيت
التحضير
توضع كل المكونات الجافه فوق بعضها وتقلب جيدا
توضع معلقة الزيت ثم الماء ويعجن جيدا
نقطع العجينه كور
نرش رده على صاج ونضع الكور ونرش عليها رده
تترك العجينه حوالى ساعه
ثم نفردها بالرده على الطاوله
نتركها كمان يجى تلت ساعه ترتاح
بعد كده نخبزها
وبعد ميتخبز نسيبه ينشف ف الهوا عشان ميبقاش طرى
وممكن بقه لو عملت كميه كبيره تحطها ف التلاجه وتاخد منها ع حسب الحاجه
اى خدمه يا جماعه
اول مره اعمل حاجه وتفلح ههههههههه