1/حبيبتى عند تقشير البطاطس اوعى تغسليها كتير عشان متفقدش المادة النشوية بتاعتها
2/ممكن تحطى ورق فويل عهلى البتجاز عشان يحافظ علية ويحمية
2/ممكن تحطى البط او الفراخ او الحمام فمية وعلية عصير لمون عشان يطلع الريحة اللى فية وكمان بعدها تدلكية بدقيق
4/ممكن تحطى خل فالمية اللى بتغسلى فيها الخضروات دة ضرورى جداا
5/ممكن تحطى مية نار فالحمامات والسيراميك عشان تتخلصى من البقع الجامدة اوى
6/ ممكن تحطى على بقع الصدا بالملابس بعض الملح واعصرى فوقية لمون عشان يضيع بقع الصد
7/بالنسبة للكيك لازم تسخنى الفرن كويس اوى قبل وضعة بالفرن وكمان لازم ترشى فالصنية قبل وضع مخفوق الكيك بعد دهان الصنية رشى فيها شوية دقيق عشان الصنية متلزقش بالكيك
8/ حطى حبة ملح فالمية وانتى بتسلقى البيض عشان متلزقش القشرة بية
2/ممكن تحطى ورق فويل عهلى البتجاز عشان يحافظ علية ويحمية
2/ممكن تحطى البط او الفراخ او الحمام فمية وعلية عصير لمون عشان يطلع الريحة اللى فية وكمان بعدها تدلكية بدقيق
4/ممكن تحطى خل فالمية اللى بتغسلى فيها الخضروات دة ضرورى جداا
5/ممكن تحطى مية نار فالحمامات والسيراميك عشان تتخلصى من البقع الجامدة اوى
6/ ممكن تحطى على بقع الصدا بالملابس بعض الملح واعصرى فوقية لمون عشان يضيع بقع الصد
7/بالنسبة للكيك لازم تسخنى الفرن كويس اوى قبل وضعة بالفرن وكمان لازم ترشى فالصنية قبل وضع مخفوق الكيك بعد دهان الصنية رشى فيها شوية دقيق عشان الصنية متلزقش بالكيك
8/ حطى حبة ملح فالمية وانتى بتسلقى البيض عشان متلزقش القشرة بية