حبيبتى مين
ا ميت أهلا وسهلا تفضــل اقعد على اي طرابيزة انت تحبهــا., بس شكلك أنت اول مرة تنورنــا..]خد بالك القعدة بمشاريب ...] ,اه صح بقلك ايه... أنت لازم تسجــل عندناعلشان تبقي حبيبنــا , بالزوق بالعافية هتسجــل ..ماتبصليش كده بقلك على الطلاق لتسجل يلا دووس هنا وسجل ولازم تشارك.كمـان.هينزلك خصم عالمشاريب لما تشارك معـانا
فريق الاداره
magic.......ابو تريكه
اضـغـط [URL="http://vvv3vvv.blogspot.com/"]هـنـا[/URL] لـدخـول فـى [URL="http://vvv3vvv.blogspot.com/"]عـالـم غـريـب[/URL]اضغط هنا لدخول فى عالم غريب


حبيبتى مين
ا ميت أهلا وسهلا تفضــل اقعد على اي طرابيزة انت تحبهــا., بس شكلك أنت اول مرة تنورنــا..]خد بالك القعدة بمشاريب ...] ,اه صح بقلك ايه... أنت لازم تسجــل عندناعلشان تبقي حبيبنــا , بالزوق بالعافية هتسجــل ..ماتبصليش كده بقلك على الطلاق لتسجل يلا دووس هنا وسجل ولازم تشارك.كمـان.هينزلك خصم عالمشاريب لما تشارك معـانا
فريق الاداره
magic.......ابو تريكه
اضـغـط [URL="http://vvv3vvv.blogspot.com/"]هـنـا[/URL] لـدخـول فـى [URL="http://vvv3vvv.blogspot.com/"]عـالـم غـريـب[/URL]اضغط هنا لدخول فى عالم غريب

حبيبتى مين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

دخول


descriptionطريقه البيتزا المكسيكيه Emptyطريقه البيتزا المكسيكيه

more_horiz
* البيتزا المكسيكية


هنا نوع العجين يختلف وهذا هو العجين الخاص بالبيتزا السميكة لذلك لا نضغط عليه كثير عند الفرد، وأي بيتزا مكسيكية غالبا ماتعمل بهذه العجينة.



المقادير
العجينة
كوبان من الدقيق المنخول
4 ملاعق طعام زبدة
1 ملعقة طعام زيت ذرة
1 ملعقة طعام خميرة
1 ملعقة صغيرة سكر
3/4 كوب ماء دافئ
ملح
الحشوة
1 كوب صلصة البيتزا
1 فلفل رومي أخضر مقطع وفلفل حار (حسب الرغبة)
2/1 كوب فطر مقطع
2/1 كوب جبن تشادر مفروم
طبقة الوسط عبارة عن كوبين من كلاً من (خسّ ، قطع طماطم ، قطع زيتون أسود ، وقطع جبن تشادر)


الطريقة
تذوب الخميرة والسكر في الماء الدافىء وتغطى وتترك فى مكان دافىء حتى تخمر. .1
يخلط الدقيق بعد نخله مع الملح والزبدة ويفرك بأصابع اليد حتى تختفي الزبدة في الدقيق. .2
يعجن بالماء المذاب فيه الخميرة حتى تتكون عجينة ملساء وناعمة. .3
تغطى وتترك فى مكان دافىء لمدة 3/4 ساعة حتى يتضاعف حجمها. .4
يسخن الفرن. يدهن القالب المجوف من المنتصف بالزيت. .5
تدمج الصلصة بالفطر والفلفل بنوعيه. تفرد العجينة في القالب بحيث ترتفع الأطراف من الأعلى وتسكب الخلطة وترش بقليل من الجبن ثم تغلق الحواف على بعضها جيداً، وبواسطة السكين نقوم بعمل فتحات مع ملاحظة ان لاتكون كثيرة وكبيرة حتى لا تخرج الحشوة للخارج، ترش من الخارج بباقي الجبن. .6
تخبز لـمدة 30 إلى 35 دقيقة أو حتى تنضج. .7
نخرجها من القالب بحرص ونملئ المنتصف بالخضار المعد وتقدم. .8
ممكن حشو الأطراف بالجبن شيدر وتكون بذلك مايسمى ( ستفت كرست) وبالهناء والعافية. .9

descriptionطريقه البيتزا المكسيكيه Emptyرد: طريقه البيتزا المكسيكيه

more_horiz
والله انا جوعت وانا بقرا الرساله ميرسى على الموضوع الجميل ده
وياريت تهتمى بطرق الاكل الفرنسى بليز

descriptionطريقه البيتزا المكسيكيه Emptyرد: طريقه البيتزا المكسيكيه

more_horiz
الله تسلم ايدك

descriptionطريقه البيتزا المكسيكيه Emptyرد: طريقه البيتزا المكسيكيه

more_horiz
بصى حبيبتى العجينة مية مية ولو فية ناس متحبش الفطر فية حجات تانية انا عن نفسى عمرى مدقتة

فية مقادير فمتناول ادينا ممكن

1/ تحطى فلفل اخضر-زيتون اسود -شرايح طماطم-ممكن لانشن-

دى كدة تدخل الفرن وبعد نصف السوا تطلعيها من الفرن يوضع عليها 2 بيضة مخفوقة ورشى عليها جبنة مونزريلا ولو معندكيش ممكن جبنة رومى ريحتها وطعمهاااا تحفة

دى مقادير عادية لاى حد يا ريت تقوليلى اجيب الفطر دة منين عشان اجربة

descriptionطريقه البيتزا المكسيكيه Emptyرد: طريقه البيتزا المكسيكيه

more_horiz
عمرو يا حبيبي انت مش ناوي تاكي مصري ولا ايه يا عم ولا هو انت عشان خلاص قسم فرنساوي يعني يا عم تعالي و انا ااكلك احلي اكل مصري :]


يا بوسي انا جوعت :]
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد